HER AİLE BİR OKUL PROJESİ

Bu Projemiz sayesinde anne ve babalarımızın çocuk eğitiminde eksik kaldıkları ,bilmedikleri veya yanlış bildikleri konularda okul ve eğitimlerimiz aracılığıyla rehberlik etmek , bilgilendirmek ve çocuklarımızın bireysel farklılıklarını da göze alarak anne babanın çocuk eğitiminde nasıl bir yol izleyecekleri hakkında bilgilenmelerini sağlamak.Çocuk için ,aile ve öğretmen işbirliğinde okulda,evde ve her ortamda verimli olacak bir eğitim ortamı oluşturmak istiyoruz . Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz

28.02.2024 28

28-02-2024BİGEP kapsamında okulumuzda planlayıp uygulamaya devam ettiğimiz “Her Aile Bir Okul” projesi dahilinde okulumuzda velilerin eğitim sürecine daha aktif katılımını sağlamak, okul-aile işbirliğini sağlayarak çocuklarımızın okulda olduğu gibi ev ortamını da verimli bir öğrenme sürecine dönüştürecek şekilde velilerimizin bilinçlendirilmesi amaçlanmıştır. Bu amaç doğrultusunda her ay velilerimizden en az birinin sınıf içi etkinliklere katılımı sağlanmak, veli ziyaretleri planlanmakta  ve yine BİGEP kapsamında oluşturduğumuz anne atölyelerinde tasarım becerilerini geliştirmektedirler. Okulumuzda her ay uygulamakta olduğumuz aile eğitim projesi sayesinde de çocuklarımız için doğru eğitimin ve ebeveynliğin nasıl olması gerektiği hakkında bilinçlenmektedirler. Proje kapsamında ele alınan konular velilerimizin de görüşleri alınarak çağımız öğrencilerinin ve ebeveynlerinin en çok zorlandıkları konular olarak titizlikle seçilmiştir. Veli, ziyaretlerinde eğitimin verimliliği takip edilerek sonuçlar değerlendirilip   eksik kalan konuklar eğitime dahil edilmektedir.

28-12-202328-02-202428-02-202428-02-202428-02-2024